About Us

Tentang Kami

about_01

Profil Perusahaan

Biometer, perusahaan khusus dina solusi anu eureun sareng langkung ti 10 taun'pangalaman, geus nyadiakeun solusi profésional pikeun jalma béda dina departemén pamaréntah, lembaga panalungtikan ilmiah, universitas sarta akademi sakuliah rupa-rupa widang kayaning biomedicine, bahan canggih, industri kimia, lingkungan, kadaharan, éléktronika jeung panerapan listrik ku ngandelkeun hiji ilmiah beredar. tim peneliti sareng ngamangpaatkeun platform Inovasi Post-doktoral sareng Taman Kewirausahaan.
10 taun katukang parantos nyaksian réngking luhur sareng reputasi umum ngeunaan Biometer di industri kalayan bisnis online + offline anu maju sareng visi pangembangan domestik + luar negeri.

about_06 about_08

Sarta ningali ka hareup, urang bakal narékahan pikeun nyadiakeun parabot sarta instrumen kalawan kualitas luhur sarta precision sakuliah dunya ku kituna pikeun nyumbang kana kaséhatan sarta karaharjaan humankind.We, staf Biometer, anu ngahormatan bakti hirup urang ka hébat. sabab!

about_03

about_11 about_13

PABRIK KAMI

Biometer parantos nyetél kantor cabang di 18 propinsi di Cina, sareng ogé parantos nyetél gudang di Amérika Serikat, India, Yordania, Jérman sareng Spanyol.Urang ayeuna gaduh mitra bisnis jangka panjang di langkung ti 140 nagara.

1-Factory Appearance

Penampilan pabrik

4-Goods Packaging

Bungkusan Barang

2-Assembly Workshop

Bengkel Majelis

5-Package Delivery

Pangiriman bungkusan

3-Warehousing Workshop

Bengkel Gudang

6-Digestion Workshop

Bengkel pencernaan

7-Industrial Park

Taman Industri

8-Laboratory Instrument Factory

Pabrik Instrumen Laboratorium

Pausahaan Témbongkeun

Biometer hoyong ngadamel kerjasama bisnis win-win sareng distributor di sakumna dunya.

1-Headquarters Office Building

Gedong Kantor Markas

4-R&D Center

Puseur R&D

2-Administration Office

Kantor Administrasi

5-Exhibition Center

Puseur Pameran

1-Factory Appearance

Puseur Aplikasi

6-Conference Center

Konférénsi Center

Témbongkeun tim

Aranjeunna dasarna tiasa nyarios basa Inggris, Perancis, Spanyol atanapi basa minor sanés, sareng moal aya halangan komunikasi, janten wilujeng sumping pananya!
Aranjeunna tanggung jawab pikeun produk anu béda, aranjeunna terang pisan ngeunaan produk sareng tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah.

1-BIOMETER Team Attended 19th BCEIA

Tim BIOMETER Hadir ka-19 BCEIA

4-The 4th CHINA International Import Expo

Pameran Impor Internasional CHINA ka-4

2-Department Team Building Activities

Kagiatan Gedong Tim Departemen

5-Honorary Award

Penghargaan Honorary

3-Mountaineering Activities

Kagiatan Gunung

6-The 33th International Medical Devices Exhibition

Pameran Alat Médis Internasional ka-33