Biometer 4 Fluorescence Channels Rapid Detecting Real-Time Q PCR System

produk

Biometer 4 Saluran Fluoresensi Rapid Ngadeteksi Real-Time Q PCR System

Katerangan pondok:

Desain deteksi optik inovatif - Sensitipitas anu langkung luhur

Téknologi scanning real-time unik - Kurang Obrolan Palang Optik

Husus blok sampel kerung-kaluar - Gancang & Konduktivitas Thermal seragam

Parangkat lunak anu kuat & Gampang dianggo - Operasi Intuitif, Analisis Cerdas


  • model:QPCR-KP-Archimed X4
  • Zona Gradién:12 Kolom
  • Rentang gradién:1-36ºC
  • Métode pemanasan / cooling:Peltier
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    详情1 详情3 详情4 详情5 详情6 详情7

     

     

    Spésifikasi teknis

    Thermal Cycler

    Deteksi optik

    Kapasitas blok 96 Sumber pikagumbiraeun 4 lila-hirup,-kinerja tinggi LEDs
    Volume sampel 1-50ul Detektor Kacida sénsitip PMT (tabung multiplier poto) jeung lensa Fresnel
    Métode pemanasan / cooling Peltier Prinsip scanning Téknologi scanning waktos-direngsekeun
    Laju tanjakan maksimum 6 ℃/s Posisi detektor Luhureun blok
    Rentang pangaturan suhu 4-100 ℃ rentang éksitasi / deteksi 455-650nm / 510-715nm
    Tutup dipanaskeun tutup otomatis éléktronik Saluran fluoresensi 4 saluran
    Akurasi suhu ± 0,2 ℃ Sensitipitas deteksi 1 salinan tina runtuyan target
    Kasaragaman suhu ± 0,2 ℃ Sensitipitas sistem Deteksi bédana sakedik 1,33 kali dina kuantitas udagan dina réaksi singleplex
    Zona gradién 12 kolom rentang dinamis 10 urutan gedéna
    rentang gradién 1-36 ℃ Kasaluyuan pewarna FAM/SYBR Héjo, VICJOE/HEX/TET, JUN, OX Texas Beureum, Mustang Ungu, Cys/LIZ

    Modeu Analisis Data

    ·Kuantisasi absolut ·Kuantisasi rélatif ·Analisis kualitatif titik ahir
    · Analisis kurva lebur · Saringan Stabilitas Protéin · Genotyping

    Ékspor Data

    Laporan customizable ngandung setélan ngajalankeun, grafik data, sarta spreadsheets bisa langsung diékspor atawa disimpen salaku Excel, txt, PDFs


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami