Lab Refrigerator

Kulkas Lab

  • Biometer Six-Door Low Temperature Quick Freezer Cabinet Refrigerator

    Biometer Genep Panto Low Suhu Gancang Freezer Kabinet Kulkas

    Kabinet katirisan gancang ngadopsi busa integral, kompresor impor, kipas, komponén listrik anu tiasa dipercaya, sareng desain anu sampurna pikeun ngahindarkeun karugian anu disababkeun ku pangropéa.Freezer gancang tiasa gancang ngirangan suhu internal tina tuangeun naon waé.Alatan sistem ventilasi-speed tinggi produk jeung struktur operasi ultra-low, struktur dahareun ditangtayungan ku kristal és microcrystalline kristal dina beungeut cai tanpa karuksakan nanaon.Ku kituna, kadaharan nahan warna, ambu, rasa jeung sakabéh gizi sanggeus thawing.Leuwih ti éta, éta cocog pikeun katirisan adonan, buns steamed, pangsit, és krim, daging sapi, domba, kadaharan ti laut jeung produk lianna pikeun ngajaga pelestarian.

  • Biometer Ultra-Low Temperature Freezer Storage Refrigerator

    Biometer Ultra-Low Suhu Freezer Panyimpenan Kulkas

    Kulkas hawa ultra-low disebut oge kotak gudang suhu ultra-low, freezer suhu ultra-low, kotak katirisan suhu ultra-low, jsb The umum -60 nepi ka -85 kulkas hawa low cocog pikeun katirisan jeung refrigerating tuna. , lauk, hurang, bonténg laut jeung kadaharan ti laut.Éta ogé dianggo pikeun nguji suhu rendah alat éléktronik sareng bahan khusus, sareng nyimpen plasma, bahan biologis, vaksin, sareng réagen.

  • Biometer Ultra-Low Temperature Lab Horizontal Refrigerator

    Biometer Ultra-Low Suhu Lab Horizontal Kulkas

    Dipaké pikeun panalungtikan ilmiah, nguji suhu low bahan husus, test suhu low plasma beku, bahan biologis, és krim, vaksin, bioproduk gical, produk militér jsb.

  • Biometer -45°C Ultra-low Temperature Freezer Storage Box

    Biometer -45 ° C Ultra-low Suhu Freezer Panyimpenan Box

    Kalayan thermostat akurat-komputer, suhu diatur sacara bébas tina -16 darajat Celsius ka -65 darajat Celsius sareng ditampilkeun ku suhu LCD anu ageung. It nganggo ku compressor tunggal non-azeo tropic nyampur sedeng sareng f alami.olding jeung saterusna Sistim separation multistage, sarta sakabeh komponén cairan gawé dicampur téh 100% fluorine-gratis refrigerants ramah lingkungan héjo.

  • Biometer -80~-130 Low Temperature Cold Trap Machine Refrigerator

    Biometer -80 ~ -130 Kulkas Mesin Perangkap Tiis Suhu Rendah

    Perusahaan kami ngahasilkeun BKDL (-90 ℃ ~ -100 ), (-100 ~ -130) hawa tiis-bubu tiis, sareng BKDB (-80 ~ -100 ), (-100 ~ -130) pompa trapping suhu rendah, nganggo cascade Sistim refrigerasi kalawan refrigerant campuran non-azeotropic.Kompresor utama sareng komponén refrigerasi mangrupikeun produk impor bungkusan asli anu terkenal, sareng campuran cairan anu dianggo nyaéta 100% non-fluorine perlindungan lingkungan héjo.