News

Warta

  • Knowledge of Refrigerators & Blood

    Pangaweruh ngeunaan Kulkas & Getih

    Naon fungsi kulkas pikeun getih?1. Refrigerate getih dina kulkas pikeun ngajaga viability sél.Kami parantos ningali dina seueur tulisan ngeunaan panyimpenan tiis vaksin yén suhu viability sél dina vaksin nyaéta 2-8 ° C, sareng viability sél dina getih anu sami ogé kedah ngajaga ...
    Maca deui
  • Is RO Water Purifier Safe?

    Naha Nyucikeun Cai RO Aman?

    Naha nyucikeun cai RO aman?Kalayan ningkat terus-terusan standar hirup masarakat, jalma-jalma langkung merhatikeun kaséhatanna.Dina hal cai nginum, aranjeunna milih nyucikeun cai RO sabab nyucikeun cai RO ngagaduhan seueur kaunggulan dibandingkeun sareng nyucikeun cai biasa.RO wa...
    Maca deui
  • Knowledge About Water Purifier

    Pangaweruh Ngeunaan nyucikeun cai

    Jelaskeun fungsi sareng prinsip nyucikeun cai rumah tangga.Téknologi reverse osmosis canggih sareng asesoris ti Amérika Serikat diwanohkeun kana nyucikeun cai rumah tangga.Alatna ngahasilkeun cai kualitas luhur, ...
    Maca deui
  • Understanding Hydrogen Generators

    Pamahaman Hidrogen Generators

    Generator hidrogén utamana diwangun ku sistem éléktrolisis, sistem kontrol tekanan, sistem purifikasi jeung sistem tampilan.Hidrogén dihasilkeun ku éléktrolisis cai, sedengkeun oksigén dipancarkeun ka atmosfir.Cai mibanda kaunggulan wewengkon éléktrolisis badag, suhu mandi low, alus ...
    Maca deui
  • How To Use Infrared Thermometer and Matters Needing Attention

    Kumaha Nganggo Térmométer Infrabeureum sareng Perkara anu Peryogikeun Perhatosan

    Naha térmométer infra red akurat?Thermometer infra red boga ciri sensitipitas pangukuran suhu luhur, rentang deteksi lega, speed gancang, euweuh gangguan jeung target diukur, sarta pamakéan aman.Éta gaduh pangukuran suhu non-kontak, akurasi tinggi, sareng ajakan sora ...
    Maca deui
  • Take You To Understand The Ultrasonic Cell Disruptor

    Candak Anjeun Pikeun Ngartos The Ultrasonic Cell Disruptor

    Naon aspék pangaruh cavitation tina disruptor sél ultrasonic?1. Dampak langsung jeung terus-terusan tina uap-tipe cavitation dina lapisan kokotor, di hiji sisi, ngancurkeun adsorption tina kokotor dina beungeut bagian beberesih, sarta di sisi séjén ngabalukarkeun kacapean dama ...
    Maca deui
  • About Biological Oxygen Demand Incubator

    Ngeunaan Incubator Permintaan Oksigén Biologis

    Incubator cocog pikeun panalungtikan ilmiah sareng departemén produksi industri sapertos médis sareng kaséhatan, industri farmasi, biokimia sareng élmu pertanian pikeun budaya baktéri, fermentasi sareng pemanasan listrik konstan sareng uji suhu inkubator suhu konstan....
    Maca deui
  • Analysis of Dynamic Homogenizer

    Analisis Dinamis Homogénizer

    Homogénisasi dinamis laboratorium cocog pikeun homogenisasi tekanan tinggi sareng prosés pembelahan sél dina panalungtikan sareng pamekaran industri pangan, kimia, farmasi, kosmetik sareng biotéhnologi.Léngkah 1 Persiapan sateuacan ngamimitian mesin Colokkeun catu daya nganggo sp...
    Maca deui
  • The importance of centrifuges in the laboratory

    Pentingna centrifuges di laboratorium

    Percobaan centrifuge mindeng operasi dasar nu teu bisa dipaliré dina percobaan.Hiji percobaan husus bakal boga operasi dasar pakait, nu muterkeun hiji peran krusial, nu langsung nangtukeun tingkat kasuksésan percobaan.Biasana aya cara ngukur volume, kumaha...
    Maca deui
  • Notes on Autoclaves

    Catetan dina Autoclaves

    Sterilizer mangrupikeun alat sterilisasi anu sering dianggo Suhu kedah ngahontal nilai anu ditangtukeun salami pelestarian panas.Sababaraha operator tiasa ngalalaworakeun sareng ngamimitian waktos sateuacan suhu ngahontal, anu bakal nyababkeun waktos anu teu cekap.Salawasna perhatikeun suhu sareng suhu ...
    Maca deui
  • Knowledge of UV Lamp Trolley

    Pangaweruh ngeunaan UV Lampu Trolley

    lampu germicidal ultraviolet umumna dipaké salaku alat disinfection, utamana cocog pikeun disinfection hawa rumah sakit, tapi ogé pikeun disinfection di kindergartens, jasa catering, manufaktur dahareun atawa Unit processing, Peternakan, beternak jangjangan, sarta Unit panalungtikan baktéri, pharmac ...
    Maca deui
  • How do we choose a dental chair?

    Kumaha urang milih korsi dental?

    Kumaha urang milih korsi dental?Naon ciri desain korsi dental?Korsi dental mangrupikeun salah sahiji alat dental dasar anu penting di klinik dental, sareng éta ogé langsung aya hubunganana sareng kagiatan perawatan.Kualitas sareng kinerja korsi dental langsung mangaruhan ...
    Maca deui
  • Laboratory-Specific Ultrapure Water Machine

    Laboratorium-Spésifik Mesin Cai Ultrapure

    Alat cai ultrapure laboratorium mangrupikeun jinis alat purifikasi cai laboratorium.Ieu mangrupakeun perlakuan cai nu miceun sagala najis padet, ion uyah, virus baktéri, jsb alat.Mesin cai ultrapure tiasa dianggo dina sawah kalayan syarat kualitas cai anu luhur pisan.Ieu...
    Maca deui
  • What do the B-ultrasound check for?

    Naon cek B-ultrasound?

    Naon cek B-ultrasound?Kuring yakin yén loba jalma teu wawuh jeung B-ultrasound.Dasarna, nalika urang angkat ka rumah sakit pikeun pamariksaan, urang bakal diperyogikeun pamariksaan B-ultrasound.Janten barang naon anu tiasa dicek ku ultrasonik B?B-ultrasound saleresna mangrupikeun jinis ultras ...
    Maca deui
  • Why Choose an Oximeter To Measure Blood Oxygen?

    Naha Milih Oximeter Pikeun Ngukur Oksigén Darah?

    Polusi lingkungan ayeuna beuki parah, khususna pikeun jalma anu cicing di kota ageung.Dina tekenan kasibukan, lingkungan damel disegel, sirkulasi hawa henteu lancar, wirahma kahirupan henteu teratur, sareng kekebalan awak lemah.Sub-...
    Maca deui