Knowledge of Refrigerators & Blood

Pangaweruh ngeunaan Kulkas & Getih

Naon fungsi kulkas pikeun getih?

内页11. Niiskeun getihdina kulkas pikeun ngajaga viability sél.Kami parantos ningali dina seueur tulisan ngeunaan panyimpenan tiis vaksin yén suhu viability sél dina vaksin nyaéta 2-8 ° C, sareng viability sél dina getih anu sami ogé kedah ngajaga suhu viability.Dina suhu kamar, getih biasana disimpen dina lingkungan> 10 ° C pikeun lila, anu bakal ngabalukarkeun karuksakan hébat kana sél getih beureum, nyaeta, sél getih beureum bakal maot, sarta lamun penderita narima getih teu bener disimpen, éta bakal. ngabalukarkeun gejala hemolisis.

Panyimpenan tiis tiasa ngajaga vitalitas getih.Cryopreservation tiasa manjangkeun umur rak getih.Getih dina gudang refrigerated boga periode gudang-suhu low, umumna periode gudang hiji bulan, pikeun mastikeun yén éta aman transfused kana sabar, gampang salamet dina awak sabar urang, sarta pikeun mastikeun hirup jeung kaséhatan sabar.

2. Dasarna, bank getih, rumah sakit atawa kontrol kasakit.Parabot kulkas modéren anu dianggo ku perusahaan médis moal kacemar teuing, tapi dina prosés operasi anu saleresna, seueur paripolah operasi anu teu leres bakal nyababkeun kontaminasi baktéri.Transfusi getih anu kacemar tiasa nyababkeun sepsis, pangaruh anu maot.

Panyimpenan tiis getihmerlukeun teu ukur lingkungan gawé steril ketat tur téhnologi, tapi ogé spasi isolasi katutup.Salaku conto, tabung vakum anu dianggo pikeun ngumpulkeun getih di rumah sakit mangrupikeun lingkungan anu ditutup.Produk getih kudu disimpen dina lingkungan suhu handap 4 ℃ ± 2 ℃ nurutkeun sarat béda.

Kaunggulan tina ngagunakeun coolers getih

Kulkas getih téh merenah tur aman ngagunakeun, sarta pangaruh refrigeration sabenerna bahan baku dahareun pohara alus.Henteu masalah pabrik, hotél, réstoran, atanapi hiasan bumi, kulkas getih tiasa dianggo pikeun ngajaga sayuran seger.

1. és garing boga pangaruh refrigeration sabenerna, sarta éta merenah ngagunakeun dina katirisan.Sajaba greatly ngurangan laju di mana bahan buruk sarta kimia robah, éta ogé nyegah tumuwuhna galur mikroba, nu greatly ngaronjatkeun umur pangan.

内页42. és garing bisa ngaleuwihan suhu ultra-low -78 derajat.Paké és garing pikeun kadaharan beku.Lamun bisa refrigerated pikeun sababaraha bulan, éta sababaraha suhu ultra-low nu refrigeration teu bisa ngéléhkeun.

3. Suhu spésifik dina kulkas getih nyaéta antara -38 ℃ ~ -55 ℃, sareng seueur obat sareng tuangeun disimpen dina suhu kulkas -18 ℃, janten kulkas getih ogé tiasa dianggo.

Sababaraha hal anu kedah diémutan ngeunaan kulkas

Ayeuna,kulkasloba dipaké dina pengobatan médis kusabab durability tinggi maranéhanana, harga lumrah tur pamakéan jangka panjang.Najan kitu, urang masih kudu ngalakukeun pakasaban hade pangropéa, sarta nengetan sagala rupa masalah nalika ngagunakeun eta.

1. beberesih rutin pohara penting.Sanajan freezer dipaké pikeunnyimpen obat, pasti bakal aya sababaraha bau, sareng seueur obat ogé bakal ngaluarkeun bau anu goréng.Upami aranjeunna henteu tiasa dibersihkeun dina waktosna, masalah ogé tiasa lumangsung.Ku alatan éta, beberesih biasa tina kulkas oge prioritas kahiji, nu bisa cleaned kalawan cleaners profésional.

2, ulah noél hal teuas.Beungeut awak kulkas pisan teuas, tapi guna mastikeun hirup layanan na, eta leuwih hade teu ngantep eta tabrakan jeung sababaraha hal teuas dina kahirupan sapopoe.Solusina nyaéta nempatkeun seuneu anu kabuka dina sudut anu henteu gampang dicapai, jauh tina seuneu anu kabuka.

3. Hal-hal séjénna anu kudu diperhatikeun.Ulah ninggalkeun cooler kaluar di panonpoé atawa di tempat beueus.Umumna disebutkeun, salami eta disimpen dina lingkungan indoor normal, pangaruh insulasi termal na bisa dijamin.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan detil produk, mangga bukawww.biometerpro.comatanapi tuturkeun kami dina akun média sosial kami.

Diadegkeun dina 2011, Biometer Co., Ltd. geus fokus kana solusi hiji-eureun-warung pikeun panalungtikan, ngembangkeun sarta pamasaran alat-alat médis sarta produk alat laboratorium pikeun sagala rupa widang ngawengku departemén pamaréntah, lembaga panalungtikan ilmiah, akademi, biomedicine, bahan canggih. , industri kimia, lingkungan, kadaharan, éléktronika jeung panerapan listrik, jsb pikeun leuwih ti 10 taun.Produk kami kalebet alat laboratorium, alat sterilisasi sareng disinfeksi, produk panyalindungan kaamanan laboratorium, produk ranté tiis, alat médis, alat analitik umum, alat ukur, alat uji fisik sareng sajabana. konsumén.

内页3

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • waktos pos: May-18-2022